New Kids sluiten carriere af met Mega optreden ! Bam !

13-03-2012 @ 20:09

New Kids Live On Stage Happy Hardcore Fest op 24 oktober in het GelreDome in Arnhem
Met o.a. De New Kids, DJ Paul Elstak, The Opposites Ft. Sef, Ray & Anita, Jody Bernal, 2 Brothers on the 4th Floor, Corry Konings & Ronnie, die rooie uit Gestel, 'zonne grote vuurballen jonguh' en nog veel meer?

Tijdens een persconferentie op 13 maart in thuishaven Maaskantje, bekend geworden dat de New Kids, 5 jaar nadat hun eerste filmpje online verscheen, besloten hebben ermee te stoppen.
Maar niet voordat ze er uit gaan met een klapper van een eindbom: Op 24 oktober geven de New Kids een belachelijk spectaculaire live show in het GelreDome in Arnhem. Dit is de eerste en de laatste keer dat de New Kids live in character te zien zijn. 

Steffen & Flip: "Dit wordt het grootste wat we ooit hebben gedaan, dit wordt zo belachelijk vet!!? "

Met New Kids Live On Stage Happy Hardcore Fest wordt een uiterst succesvolle periode afgesloten. New Kids begon in 2007 met korte sketches op weblog Flabber.nl. Comedy Central pikte de ondergrondse culthit op en gaf de makers Steffen en Flip de vrijheid om te maken wat ze wilden. Nadat Maaskantje de eerste gevolgen van het succes begon te voelen, plaatsnaamborden die werden gestolen en massatoerisme door New Kids fans, kwam de eerste film, New Kids Turbo. Deze trok meer dan 1 miljoen bezoekers naar de bioscoop en verbrak alle records. Duitsland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, België, Australië, Indonesië, Taiwan en Hong Kong moesten er ook aan geloven. De tweede film, New Kids Nitro, bracht meer dan 500.000 bezoekers naar de bioscoop en was net zo succesvol in Duitsland.

Op 24 oktober staan onder andere de New Kids zelf, samen met DJ Paul Elstak, The Opposites Ft. Sef, Ray & Anita, Jody Bernal, 2 Brothers on the 4th Floor en Corry Konings & Ronnie, op een abnormaal groot podium in het GelreDome in Arnhem. De show wordt een grote New Kids chaos met een overdosis aan special effects, muziek, absurde sketches, nieuwe filmpjes en uiteraard alle bekende New Kids characters.
Deze show wordt het grootste en meest absurde spektakel dat Nederland ooit gezien heeft.

Dresscode: Kom als New Kid.

NEW KIDS LIVE ON STAGE HAPPY HARDCORE FEST

Woensdag 24 oktober 2012
GelreDome - Arnhem
Entree: €29, €34, €39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor New Kids Live On Stage Happy Hardcore Fest begint op woensdag 14 maart om 10.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900-300 1250 (45cpm)