NL: Nieuwe single van Leonie Meijer

30-01-2012 @ 12:50

De nieuwe single van het debuutalbum 'Los' van Leonie Meijer is 'Het staat in de sterren' bij de single is een bonustrack 'Ik neem je mee', een bewerking van de hit van Gers Pardoel.

Leonie Meijer wist door te dringen tot de finale van de 1e editie van The Voice of Holland, en legde het daar af tegen Ben Saunders. Toch heeft de zangeres niet stil gezeten. Haar eerste single ‘Lost in yesterday' was na Ben Saunders de meest succesvolle single. In februari 2011 was Leonie de eerste The Voice artiest die met een single uitkwam, een duet met Jeroen van der BoomLos van de grond' en werd een grote hit (#2). Met Jeroen zong zij de single niet alleen voor meer dan 130.000 man op het Museumplein bij Radio 538, maar ook tijdens zijn twee concerten in de Heineken Music Hall. Eind mei stond zij drie dagen lang op het podium van de Amsterdam ArenA tijdens Toppers in Concert en zong met Jeroen van der Boom het duet ‘Paradise by the dashboardlight' van Meatloaf.

In de maand juni 2011 rondde Leonie haar optredens af als special guest in de theatershow ‘Man in the Mirror' in het RAI Theater in Amsterdam. Maar liefst 17 keer was zij te zien en te horen in deze Amerikaanse Michael Jackson-tribute met liedjes als ‘I'll be there', ‘Human Nature', ‘I Just Can't Stop Loving You' en uiteraard haar succesnummer uit The Voice of Holland, ‘Man in the Mirror'. Een You Tube-link van haar optreden in de tv-show overtuigde de Amerikaanse producent dat Leonie speciaal voor de Nederlandse productie moest worden toegevoegd aan de bestaande buitenlandse cast als gast.

Eind mei verscheen de eerste solosingle ‘Schaduw'. Het nummer, dat Leonie zelf schreef samen met Daniel Gibson, maakte een droomstart door op een 17de plek binnen te komen in de landelijke Single Top 100 (hp #9). Haar Nederlandstalige debuut album 'Los' is ook geproduceerd door Gibson, die o.a. het laatste album van Within Temptation produceerde. Leonie zal zelf een groot aantal van de songs componeren en schrijven. De tweede single van het album werd 'Hey' en noteerde ook een hoge notering (#20). Tussendoor werkte ze ook mee aan de single van Het Metropole Orkest 'Wereldwijd orkest' (hp #1).

Onlangs was ze in Shownieuws te zien en werden beelden getoond achter de schermen bij het maken van de nieuwe videoclip voor Het Staat in de Sterren.
Kijk het hier terug: http://www.shownieuws.tv/video/nieuwe-clip-van-leonie-meijer

http://www.leoniemeijer.com/

https://www.facebook.com/pages/Leonie-Meijer
http://twitter.com/#!/LeonieMeijer

downloadlink 'Het staat in de sterren'