Golden concept Brian Chundro & Santos maandelijks in Escape Venue in 2012

25-01-2012 @ 22:13

Het evenementconcept Golden, bedacht, ontwikkeld en gehost door het Amsterdamse producer/DJ duo Brian Chundro & Santos, zal in 2012 wegens groot succes een maandelijks terugkerend evenement worden. Na zes succesvolle edities in 2011 in de vertrouwde locatie Escape Venue in Amsterdam, zal dit jaar iedere eerste vrijdag van de maand de Escape Venue het Golden concept hosten en wederom het glamoureuze middelpunt zijn van stijlvol uitgaan.

Zinnenprikkelend, glitter, glamour, stijlvol, vrouwvriendelijk en sensueel; in deze bewoordingen is het Golden concept in het kort perfect samen te vatten. Tijdens de lancering van Golden op vrijdag 4 maart 2011 in Escape Venue ondergingen de massaal toegestroomde bezoekers een nacht lang elegantie, voorzien van smaakvol entertainment en de heetste house beats geserveerd door een oorstrelende line up. Een schot in de roos en gedreven door het succes van deze debuuteditie kreeg Golden twee maanden later een vervolg. Uiteindelijk huisvestte de Escape Venue in 2011 zeven Golden evenementen, waar gastheren Brian Chundro & Santos werden bijgestaan door geroutineerde collega’s als o.a. Roog, D-Rashid, DJ Gregory (Defected Records), Real El Canario en Carlos Silva.

Bekijk hier de officiële Golden Exclusive Nightlife aftermovie op YouTube voor een impressie

Met ruim 1500 bezoekers per editie heeft het Amsterdamse duo een succesformule in handen en mag Golden zich ondertussen scharen tussen de meest toonaangevende clubconcepten van het land. Vanwege de groeiende populariteit van Golden dankzij de gemoedelijke en vrouwvriendelijke sfeer, het tot in de puntjes verzorgde entertainment en de heerlijke line-ups, zal Golden vanaf 2012 maandelijks in de Escape Venue neerstrijken. Conceptbewakers Brian Chundro & Santos zullen de Golden subtitel Exclusive Nightlife eer aan doen in nieuwe zinderende edities, met als eerstvolgende Golden gepland voor vrijdag 3 februari 2012 met o.a. D-Rashid, Stefan Vilijn en Marc MacRowland.

In maart 2012 staat er een wel heel bijzondere Golden op de agenda. Brian Chundro & Santos vieren op 4 maart 2012 het eenjarig bestaan van Golden en zullen groots uitpakken door niemand minder dan de snel rijzende DJ ster Quintino de Golden hoofdrol op te laten eisen.

Check voor info, ticketverkoop en Golden nieuwtjes de website www.goldenexclusive.nl. Wil je als VIP de ultieme Golden ervaring ondergaan, mail naar info@goldenexclusive.nl voor het reserveren van een speciale VIP tafel met drank en diverse versnaperingen. Wees er snel bij want op de voorgaande edities waren de tafels al ruim van tevoren uitverkocht!

www.brianchundro-santos.nl