Concert LMFAO in Tivoli verplaatst naar Heineken Music Hall

16-12-2011 @ 20:33

Wegens productionele redenen is het concert dat LMFAO op donderdag 1 maart 2012 in Tivoli zou geven verplaatst naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De datum van het concert blijft ongewijzigd.
Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie. Indien bezoekers verhinderd zijn in verband met de nieuwe locatie kunnen de kaarten worden ingeleverd. Bezoekers worden hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Het Amerikaanse dj-duo LMFAO lijkt het geheime recept te hebben gevonden om onverbiddelijke vloervullers te creëren. LMFAO maakt elektropopnummers waar werkelijk geen mens niet op gaat bewegen. Met partybangers als 'I’m In Miami Bitch', 'Champagne Showers' en hun meest recente hit 'I’m Sexy And I Know It' geven ze alle andere danceproducers het nakijken. In 2010 werkte het duo mee aan 'Gettin' Over You', van David Guetta. Dit nummer stond in 11 landen in de top 10. Afgelopen zomer werd hun tweede album 'Sorry for Party Rocking' uitgebracht.

LMFAO bestaat uit de rappers en diskjockeys Redfoo (Stefan Kendal Gordy) en SkyBlu.
De naam van het duo is afgeleid van de gelijknamige internetterm, die staat voor Laughing My Fucking Ass Off.

Voorafgaand aan het concert van LMFAO staat er een optreden van Far East Movement, een Amerikaanse (electro)hiphop-band uit Los Angeles, gepland. Deze band bestaat uit vier leden van Aziatisch-Amerikaanse komaf. Ze hebben sinds 2005 vijf albums en negen singles uitgebracht. Vorig jaar scoorden ze een grote hit in ons land met de single 'Like a G6' (samen met The Cataracs en Dev).

LMFAO - The Cherrytree Pop Alternative Tour
+ special guests Far East Movement & Colette Carr

Donderdag 1 maart 2012
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 31,90 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.lmfaomusic.com/

http://twitter.com/lmfao