Festivals Eurosonic en Noorderslag 2012 supersnel uitverkocht

26-11-2011 @ 13:30

Komende editie weer gratis toegankelijk podium: Eurosonic Air
De festivals Eurosonic en Noorderslag zijn evenals vorig jaar in één dag compleet uitverkocht. De kaartverkoop startte op zaterdag 26 november om 10.00 uur. Tien minuten later was het laatste ticket verkocht. Voor de conferentie zijn nog wel kaarten verkrijgbaar.

Eurosonic Air

Net als vorig jaar is Eurosonic Air onderdeel van de programmering van Eurosonic. Op dit gratis toegankelijke podium op de Grote Markt in Groningen presenteert Eurosonic Noorderslag op donderdag 12 en vrijdag 13 januari 2012 groots Europees muziektalent. Eerste bevestigde acts op Eurosonic Air zijn Krystl en The Asteroids Galaxy Tour. De complete line-up voor het gratis toegankelijke podium wordt de komende weken bekend gemaakt. Op beide dagen beginnen de concerten van Eurosonic Air om 20.00 uur.

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 11 tot en met 14 januari 2012 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals, actief in de live muziek. 's Avonds krijgt nieuw talent hier de kans om zich aan een publiek van internationale professionals en muziekliefhebbers te presenteren. Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts en speelt zich af van 11 tot en met 13 januari in de Groningse binnenstad. Noorderslag is graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 14 januari 2012 in De Oosterpoort in Groningen.

Meer informatie is te vinden op de website van Eurosonic Noorderslag: www.eurosonic-noorderslag.nl.