Armin van Buuren for 3FM Serious Request in Stadsgehoorzaal Leiden

19-11-2011 @ 14:27

Op dinsdag 20 december zal Armin van Buuren, samen met DJ’s Jochen Miller en Erik Arbores, in het teken van 3FM’s ‘Serious Request’ een optreden geven in de Stadsgehoorzaal Leiden. Iedereen die aan het evenement meewerkt doet dit belangeloos en de winst ervan gaat direct naar Serious Request.  Armin van Buuren, ambassadeur van de stad, heeft 18 november in de Coen & Sander show op 3FM de aftrap gegeven van de kaartverkoop.  

Van 18 t/m 24 december staat het Glazen Huis van 3FM’s Serious Request op de Beestenmarkt in Leiden. In de aanloop naar en tijdens deze dagen worden veel acties georganiseerd om geld binnen te halen voor het Rode Kruis. Eén van die acties is het ‘Armin van Buuren for Serious Request’ evenement op 20 december. Armin zal in de imposante Stadsgehoorzaal, samen met Jochen Miller en het 14-jarige DJ talent Erik Arbores, van 21.00 tot 02.00 draaien.     

Armin: ”Het is fantastisch dat we op zo’n prachtige locatie in mijn thuisstad dit evenement op kunnen zetten. Muziek verbindt ons allemaal en dat is precies wat mij zo aanspreekt aan 3FM’s Serious Request. We kunnen mensen helpen door niet alleen een stukje goedheid te tonen, maar ook onze passie voor muziek te delen. ”

Kaarten van € 35,- zijn verkrijgbaar via Ticketscript: http://bit.ly/TicketsArminforSRQ

Voor meer info over 3FM Serious Request, check de website van het http://seriousrequest.3fm.nl/
Voor meer info over Armin van Buuren, check www.arminvanbuuren.com