NL: Kees van Hondt tekent bij Emi Music

11-11-2011 @ 22:50

Kees van Hondt, een begrip voor iedereen die van feest houdt. Zoek het woord feest op Wikipedia en je komt zijn naam tegen. Logisch want Kees verzorgt al 6 jaar de afsluiting van Lowlands. Niet alleen mensen willen mee feesten, maar ook bamboetakken, opblaasbeesten, kliko's en picknicktafels staan in de rij om mee te mogen feesten met Kees!
Hij zorgt met zijn mix van Polka, Folk, Nederlandstalig, Balkan, Humpa en noem maar op, dat iedereen aan het feesten slaat. Kees zelf noemt het: "Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul!"

3e Keesdag ( 27 december in Tivoli – Utrecht) is uitverkocht. Daarmee vestigt Kees van Hondt een record. Nooit eerder in de geschiedenis wist één enkele (inter)nationale DJ een zaal in het Nederlandse clubcircuit 54 dagen van tevoren uit te verkopen. Kees van Hondt heeft hiermee het oude record van 45 dagen verbroken wat sinds november 2010 op naam stond van DJ……Kees van Hondt.

Op 3e Keesdag brengt EMI het debuut compilatiealbum van Kees, 100% Keeswaardig uit. Bovendien zal Kees op 14 januari Noorderslag afsluiten in de grote zaal.

http://keesvanhondt.nl/