NL: Samenwerking Guus Meeuwis & Gers Pardoel

04-11-2011 @ 20:12

4 November verschijnt ‘Nergens zonder jou’, de nieuwe single van Guus Meeuwis. Op deze single is een grote rol weggelegd voor rapper Gers Pardoel. Het nummer zal 4 november voor het eerst in zijn geheel live te horen zijn tijdens de uitverkochte show van Guus Meeuwis in Paradiso in Amsterdam.
Gers Pardoel, die momenteel op #1 staat in de Mega Top 100 met het ‘Ik neem je mee’, had al eerder in een interview laten weten Guus “één van de tofste zangers van Nederland” te vinden. Op zijn beurt was Guus op zoek naar een aanstormend talent om in het voorprogramma van zijn show in Paradiso te staan. Gers stond daarbij hoog op zijn verlanglijstje. Guus Meeuwis: “Bij ‘Broodje Bakpao’ viel Gers me meteen al op door zijn unieke eigen stijl. En de zachte G natuurlijk!

De geboren en getogen Brabanders zaten al snel om de tafel, wat niet alleen resulteerde in de single ‘Nergens zonder jou, maar ook in het nummer ’20.03’ dat te vinden is op ‘Deze wereld is van jou’, het album van Gers Pardoel dat op vrijdag 14 oktober is verschenen. De samenwerking krijgt een vervolg in het voorjaar van 2012, wanneer Gers Pardoel ook tijdens de ‘Armen Open’-clubtour het voorprogramma van Guus Meeuwis zal verzorgen.

Nergens zonder jou’ is verkrijgbaar via de diverse downloadplatforms.

www.guusmeeuwis.nl

downloadlink single