New Kids werken samen met Corry Konings voor titelsong New Kids Nitro

04-11-2011 @ 19:45

New Kids hebben samen een nummer gemaakt met niemand minder dan Corry Konings. Het nummer ‘Hoeren neuken nooit meer werken’ is de titelsong van de nieuwe Eyeworks speelfilm New Kids Nitro, geregisseerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil, die vanaf 8 december te zien is in de Nederlandse bioscopen. Corry zingt het nummer samen met volkszanger Ronnie, een karakter uit de film.

New Kids-regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil vinden het classic om met Corry samen te werken. "Dit is het beste New Kids nummer ooit geworden!"
Voor Corry Konings stond een samenwerking met de New Kids al heel hoog op haar verlanglijst, aangezien zij al lange tijd groot fan is van de heren. "Ik hou van hun humor, ik kon dit aanbod simpelweg niet afslaan", aldus de Brabantse zangeres.

Titelsong & Soundtrack
Hoeren neuken nooit meer werken’ is een regelrechte meezinger. De clip bij het nummer is 3 november in première en de single is nu verkrijgbaar via de downloadshops . Daarnaast verschijnt vanaf 9 december de soundtrack van de film New Kids Nitro. Hierop staat uiteraard de titelsong en andere songs uit de film waaronder diverse hits van 2 Brothers on the 4th Floor.

De New Kids krijgen het in de nieuwste film aan de stok met hangjongeren uit het naastgelegen dorp Schijndel. Illegale vechtpartijen en straatraces zijn het gevolg van de conflicten tussen de twee groepen.  Als Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, loopt het volledig uit de hand.

De Eyeworks film New Kids Nitro, over de Brabantse hangjongeren uit Maaskantje, is de opvolger van New Kids Turbo. Deze bioscoop hit van vorig jaar trok meer dan 1 miljoen bezoekers en werd in een recordtijd bekroond met een diamanten film.

New Kids Nitro wordt geproduceerd in opdracht van het New Kids Nitro Investeringsfonds door Eyeworks Film & TV Drama (Komt Een vrouw Bij De Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, Dik Trom en Nova Zembla) in co-productie met Inspire Pictures, Tip of the Blanket, Bridge  Entertainment Group en Steffen Haars & Flip van der Kuil, in samenwerking met Comedy Central.

Link naar de videoclip: http://youtu.be/

downloadlink single