NL: Nieuwe single Wim Rijken: Zij is de liefste

03-11-2011 @ 21:51

Wim Rijken brengt met zijn nieuwe single 'Zij is de liefste' een eerbetoon aan onze echtgenotes, moeders, dochters, zussen, oma's en vriendinnen. Kortom, een ode aan de vrouw.
Wim schreef zelf de tekst van deze intieme ballade, de muziek is van Hans Rusche en samen tekenen zij voor de productie.
 
Als zanger scoorde Wim Rijken in 1988 met zijn eerste single meteen een hit; Wie weet wat liefde is, een duet met Conny Vandenbos. Later volgden onder andere Voor mij is er maar één, Zeldzaamheid, Jij bent mijn zomer en meest recentelijk Dans met mij (2010). Uit 2002 komt zijn album Zomaar verliefd.
 
Wim Rijken is ook acteur. Hij speelde in vele theaterproducties en tv-series. Momenteel is hij in de bioscoop te zien in de bijzondere titelrol van de film Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. Na de grote successen van Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (best bezochte Nederlandse familiefilm 2009) en Sinterklaas en het Pakjesmysterie (2x goud in 2010) is het dit jaar de 3e keer op rij dat Wim op het witte doek in de huid kruipt van de Goedheiligman. Dezelfde rol vervult hij in de dvd-productie Video van Sint.
 
Deze maand is Wim een aantal nachten te horen als presentator van het radioprogramma Nachtzuster op Radio 1. Eerder presenteerde hij programma's bij Radio Noordzee (o.a. Nachtvlinders) en Radio 192. Op de televisie was hij lange tijd het gezicht van De Winkel van Sinkel en De Droogkap.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.wimrijken.nl
 
http://www.youtube.com/watch?v=55dLrobBGPk

download link single