SlotTV: Een eigen televisiekanaal voor Rowwen Hèze Slotconcert

02-11-2011 @ 22:18

Tijdens het komende Slotconcertweekend beschikt de organisatie over een eigen televisiekanaal: SlotTV. Vanaf donderdag 3 november zijn er dagelijkse uitzendingen die een blik bieden op de gang van zaken op en rond het feestterrein. De opbouw, de crew, de vrijwilligers, backstage, het feest, de fans, en natuurlijk de band, alle facetten van het jaarlijkse feest komen aan bod.

Opnieuw een innovatief project van de band die ooit als eerste muzikaal collectief een website begon (1996). Tegenwoordig benut de band sociale media kanalen om fans en belangstellenden goed en snel te informeren. De eindredactie van SlotTV is in handen van Tirsa Creusen en Judith Berden die de uitzendingen met medewerking van Rowwen Hèze gaan samenstellen.

De afleveringen van SlotTV zijn te bekijken via internet. Zowel via de website van het Slotconcert (www.slotconcertamerica.nl ) als de officiële Rowwen Hèze Facebook pagina.

Het komende weekend worden er rond de 20.000 bezoekers verwacht in America voor de twee Slotconcerten en het familie-evenement Zondag In 't Zuiden. Nadere informatie en voorverkoopadressen is beschikbaar via www.slotconcertamerica.nl