Waar is dat feestje?

15-10-2011 @ 20:51

Eens in de zoveel jaar schieten er opvallende kreten naar boven die tevens dienen als thema voor een gimmicksingle. Denk hierbij aan “Hey Baby”, “Biertje?”, “Hé Hoo”, “Het feestteam”, “Sex met die kale” en tal van andere voorbeelden uit het verleden. Deze nummers hebben altijd enorm veel impact en staan garant voor een ware hype.

Hét feestduo van Nederland - Helemaal Hollands - hebben volgens kenners nu ook zo’n hype in handen en wel met hun nieuwe single “Waar is dat feestje?”. Deze kreet duikt de laatste tijd steeds vaker op hetgeen Carlo en Leo van Helemaal Hollands ook opviel tijdens hun optredens in het land. Ze twijfelden geen moment om de populaire regel “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje?” creatief te verwerken in hun nieuwe single.

Het nummer wordt al enkele weken gezongen in het land en tevens is de promotie in volle gang gezet. En ja hoor… de single slaat in als een bom!
Komende maanden zal het lied zich als een olievlek verspreiden over Nederland en België waardoor het de party-kreet van dit najaar zal worden!

Speciaal voor iedereen die wel houdt van een feestje is er ook een speciale “Waar is dat feestje?”- clip gemaakt.

www.helemaalhollands.nl