Filmsoundtrack ALL STARS 2 - Old Stars

10-10-2011 @ 23:53

Na het succes van de film All Stars (1997) en de gelijknamige TV-serie (1999 – 2001) zal op 13 oktober de film All Stars 2 – Old Stars te zien zijn. Peter Paul Muller, Danny de Munk, Thomas Acda, Daniël Boissevain, Cas Jansen, Kasper van Kooten en Raymi Sambo keren terug in hun vertrouwde rollen. De opnames vinden plaats in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

All stars gaat over een groep van zeven vrienden die al van jongs af aan ieder weekend een potje voetbal spelen bij hun club Swift Boys. Winnen doen ze bijna nooit, maar daar gaat het al lang niet meer om.
Door een onverwachts huwelijk van één de jongens trakteren ze zichzelf in All stars 2: Old Stars op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry’s Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is...

De bij behorende soundtrack wordt op 14 oktober gereleased door Cloud 9 Music
De succesvolle Franse zangeres ZAZ verzorgt met ‘Je Veux’ de titelsong voor de bioscoopfilm ALL STARS 2 OLD STARS. ‘Je Veux’ is een ballad over onvoorwaardelijke liefde en geluk.
ZAZ is een Franse zangeres van wie de critici zeggen dat Edith Piaf zo zou hebben geklonken als ze in deze tijd was opgegroeid. Geen verkeerde referentie en een groot compliment. Een nog groter compliment zijn de ruim 1.250.000 albums die er er wereldwijd zijn verkocht van haar debuutalbum ‘ZAZ’. Een album boordevol chansons die een regenachtige zomer in een oogwenk doen vergeten.

Soundtrack ALL STARS 2 - OLD STARS
Bestelnr.CD:CLDM 2011085
Release: 14-10-2011
label: cloud9music
distr.: heartselling

Tracklisting
ZAZ – Je Veux
Acda & de Munnik – Groen Als Gras
Hero – Toen Ik Je Zag
Ralph De Jong – More Than Words
Isbells – Time Is Thicking
Linda Ronstadt & Ann Savoy – Parlez Moi D’Amour
Tim Knol – Find All The Love
Raymond Van Het Groenewoud – Vlaanderen Boven
De Dijk – Ik Kan Het Niet Alleen

http://www.allstars2.nl/
https://www.zazofficial.com/us/home