MCN Unsigned: Homegrown 2011

17-09-2011 @ 14:17

Op donderdag 22 september staan De Kraaien, Freez, Kroons, Mr. Polska, Ojajoh, Ome Omar en Per.Verz op het podium in de Oude zaal van de Melkweg in Amsterdam.
De zeven acts doken onder begeleiding van het label Top Notch de afgelopen maanden de studio in en namen ieder twee tracks op. In de Melkweg krijgen zij het resultaat, de cd Homegrown 2011, officieel overhandigd. Host van de avond is Andrew Makkinga.
De aanmeldingen voor MCN Unsigned - Homegrown ’11 overtroffen alle verwachtingen, zowel in aantal als in kwaliteit. Zozeer dat het even langer duurde dan gepland om de maar liefst 320 inzendingen van nieuw, ontluikend hiphoptalent terug te brengen naar zeven geselecteerden.
Ze worden onder de hoede genomen van Muziek Centrum Nederland (MCN) en het muzieklabel Top Notch. De talenten worden deskundig gecoacht en nemen met een ervaren producer twee tracks op. In september verschijnt de cd Homegrown ’11.
De selectie werd gemaakt door vertegenwoordigers van Top Notch en van de partners State Magazine, VPRO 3VOOR12, Buma Rotterdam Beats en FunX.

http://www.mcn.nl/unsigned