Joseph Klibansky ontwerpt 'Universal Religion Chapter 5' Armin van Buuren

12-09-2011 @ 22:37

Op 30 september brengt Armin van Buuren het vijfde deel van zijn Universal Religion compilatie serie uit. De compilatie werd live opgenomen in de wereldberoemde club Space op Ibiza, tijdens de succesvolle avond Be at Space. Voor de cover vroeg Armin van Buuren de jonge Nederlandse nieuw media artist Joseph Klibansky, wiens kunst te zien is in galerijen over de hele wereld.

Voor deze samenwerking maakt Klibansky een dromerig werk, met verborgen details die tot de verbeelding spreken voor de kijker. Het artwork laat zien welke effecten muziek op de luisteraar kan hebben en dat is precies wat Armin zo aanspreekt in Klibansky’s werk. Het kunstwerk is tevens onderdeel van Klibansky’s ‘New Urban Wonderland’ tentoonstelling en zal in zeer beperkte oplage verkrijgbaar zijn als poster bij het album.

Na zijn jarenlange residentie in Club Amnesia op Ibiza, was Armin toe aan een nieuwe uitdaging. Deze zomer nam hij zijn intrede in Club Space met de succesvolle Be at Space avond. Universal Religion chapter 5 bevat exclusieve tracks en remixes van ondermeer BT, Andy Moor, en Emma Hewitt en 2 nieuwe remixen van Armin en de track die hij samen met Ferry Corsten opnam. Universal Religion 5 is klaar om de wereldwijde hitlijsten te bestormen.

Voor meer informatie over het album, check:
www.arminvanbuuren.com
www.armadamusic.com.  

www.josephklibansky.com