Dortse zanger Jan van Est lanceert tweede album

28-08-2011 @ 13:11

De uit Dordrecht afkomstige zanger Jan van Est lanceert op 2 september in Papendracht zijn nieuwe album 'Kleine jongen'.
Jan is als zanger actief vanaf 2000. In 2003 komt hij in contact met Emile Hartkamp, waarmee hij de single 'De zon op m'n bol' maakt en uitbrengt. De single staat maar liefst 14 weken in de Nederlandstalige Top 20.
Het nieuwe album 'Kleine jongen' is het tweede album van Jan. Het is de opvolger van 'Laat me maar gaan' uit 2008.

De meest recente single is 'De zon in mijn hart' en dat nummer staat uiteraard ook op het nieuwe album. De single is een vrolijk en zomers liefdesliedje die uitnodigt tot een dansje en meezingen. De single is geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Kees Tel (o.a. Rene Schuurmans, Gerard Joling, Gebroeders Ko) en wordt op dit moment stevig gepromoot bij veel lokale en regionale zenders.

Het album 'Kleine jongen' wordt op 2 september gepresenteerd in Sportcentrum Oostpolder in Papendrecht waar ook veel collega artiesten zullen optreden: The Wigs, John de Bever, Patrick Dano, Leni Gerrits, Mickey 2 Much, Janus, Bob Offenberg, Marco De Hollander, Henk Dissel, Anthony, en Mark Rijs.
Geinteresseerden voor deze happening worden helaas teleurgesteld want alle beschikbare 1.000 kaartjes zijn uitverkocht. Dit betekent dus voor de super trotse Jan van Est een volle bak.

Check de videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=hAxfnJ9JXwE
www.janvanest.nl
www.facebook.com/vanestjan
downloadlink