Succesvolle nieuwe single voorloper album van Frank Verkooyen

21-08-2011 @ 19:48

Frank Verkooyen is geboren en getogen in Breda en muziek is hem met de paplepel is ingegoten. Zijn moeder Riki Verkooyen runde bijna 40 jaar de muziekwinkel aan de Haagdijk in Breda en zijn (wijlen) vader speelde in een band en had een opnamestudio achter de winkel.

Vanaf 2008 heeft Frank verschillende noteringen gehad in de Nederlandstalige Top 20/Sterren.nl Top 20: 'Voel de sirtaki' (2008), 'Vrij met mij' (2008), 'Kom wie wil er met me dansen' (2009), 'In de wolken' (2009), en in 2010: 'Dans de hele nacht met mij', 'Kom in mijn armen'.
De eerste hit dit jaar was 'Ze zeggen'. De tweede single is 'Voorbij' en de voorloper van het album 'Dit ben ik' (en niet zoals eerder is aangekondigd 'Meer van mij') dat eind 2011 uitgebracht zal worden.

Met het nummer ‘Voorbij’ onderstreept Frank zijn veelzijdigheid. Het nummer is een cover van de Duitse volksheld Matthias Reim en vertaald in een modern ‘live feel’ jasje. De hilarische video is een absolute prettige extra ondersteuning om de single goede kansen te geven voor een hitnotering.

http://www.frankverkooyen.nl/

downloadlink single Voorbij