Take That single titelsong film The Three Musketeers

15-07-2011 @ 18:05

Take That en Constantin Film / Impact Pictures hebben bekendgemaakt dat de nieuwe single 'When We Were Young' (afkomstig van de onlangs uitgebrachte nieuwe versie van het album 'Progressed') de titelsong zal worden van de komende speelfilm 'The Three Musketeers'.
De langverwachte 3D avonturenfilm zal in de herfst in de bioscoop te zien zijn.

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen en Robbie Williams raakten geïnspireerd om de ballad te schrijven na een prive-vertoning van de film samen met Paul WS Anderson, de regisseur.
Gary zegt: "De film is visueel zo rijk en mooi dat onze belangrijkste uitdaging was, om de muziek erop te laten aansluiten. The Musketeers deden ons denken aan onszelf".

Take That is momenteel druk met de 'Progress Live Tour' die door meer dan 1.6 miljoen mensen wereldwijd bezocht zal gaan worden.
18 Juli treden de groep op in de Amsterdam Arena. Hier zullen ze hun nieuwste hits spelen zoals o.a. 'The Flood'. Maar ze gaan ook terug in de tijd met hits als 'Everything Changes But You'. Ook zal Robbie Williams een aantal nummers zingen van zijn solo-carriere.

clip