Single 'Sinéad' van Within Temptation in UK Club Charts top 10

15-07-2011 @ 08:37

Within Temptation vroeg enkele topproducers hun single 'Sinéad' te remixen met als resultaat een top 10 positie deze week in UK Club Chart.

Van de single 'Sinéad' werd een radio remix gemaakt door Benno de Goeij (o.a. Armin van Buuren), een stijlvolle electro-industrial mix door het Iers/Britse futurepopduo en een big room versie door Scooter, een van de meest succesvolle technogroepen in Duitsland. Tussen Scooter en Within Temptation was reeds een connectie: Scooter vroeg in 2008 om toestemming voor het gebruik van een sample van een nummer van Within Temptation.

Within Temptation's frontvrouw Sharon den Adel is geen onbekende met dancemuziek. In 2008 bundelde ze haar krachten met die van #1 DJ van de wereld, Armin van Buuren, hetgeen resulteerde in de enorme hit 'In And Out Of Love'. Het nummer beklom de hitlijsten in veel land over de hele wereld, de videoclip is al meer dan 96 miljoen keer bekeken op YouTube waarmee het een van de best bekeken videoclips ooit is geworden.

Voor de wereldwijde release van de Benno de Goeij remix van 'Sinéad' ging Within Temptation een samenwerking aan met Armada Music die ook nog 2 extra remixen zullen uitbrengen van de single.

http://www.within-temptation.com/