Spotify biedt compilatie Paul Oakenfold exclusief aan

10-07-2011 @ 17:22

De nieuwe compilatie van de Britse producer/DJ Paul Oakenfold zal één week lang exclusief op Spotify te beluisteren zijn, vanaf vrijdag 8 juli.

'Never Mind The Bollocks…Here's Paul Oakenfold' zal op 15 juli op iTunes worden uitgebracht, gevolgd door een wereldwijde release op 22 juli, maar de wereldpremière is voor Spotify luisteraars. Het is voor het eerst dat muzieklabel Armada Music en Spotify samenwerken aan een exclusieve release.
Paul Oakenfold: "Ik ben vereerd en erg blij dat zo'n vooruitstrevende service als Spotify mijn fans de kans geven om mijn album volledig legaal te beluisteren, zij veranderen het spel. Never Mind The Bollocks…dit is de toekomst."

Paul Oakenfold, producer achter één van de bestverkochte dance albums allertijden, levert een nieuw mixalbum af met 41 energieke tracks en 2,5 uur trance, techno en Goa. 'Never Mind The Bollocks…Here's Paul Oakenfold' markeert de re-launch van het Perfecto Fluoro label en staat voor de sound die Oakenfold de afgelopen 8 maanden tijdens zijn Europese gigs heeft gedraaid. 

Spotify is een award-winnende muziek-service en biedt een legaal en hoogstaand alternatief voor piraterij. Spotify biedt toegang tot muziek wanneer jij wilt, waar en wanneer jij wilt. Met toegang tot meer dan 13 miljoen tracks via je computer en op je mobiel, maakt Spotify het makkelijker dan ooit om van muziek te genieten, het af te spelen en te delen.

Check www.armadamusic.com voor meer informatie over het album.

www.pauloakenfold.com
www.facebook.com/oakenfold
http://twitter.com/pauloakenfold