Gerard Joling verrast Vinzzent met eerste exemplaar nieuw album

05-07-2011 @ 21:31

08 Juli verschijnt het nieuwe album van Vinzzent; ‘Droomwereld’

Een Nederlandstalig feelgood album met een catchy sound waar je spontaan vrolijk van wordt. Het album ademt één en al positiviteit uit van iemand die vol van het leven geniet.
Gerard Joling verraste Vinzzent vrijdag 1 juli jl. met het eerste exemplaar tijdens Oosterhout live en sprak met lovende woorden; “Ik hoop dat er op het album een nummer staat waar hij gigantisch mee door kan breken, want ik gun het hem van harte. Vinzzent heeft het. Buiten dat het een hele goeie zanger is, en een harde werker, is het ook nog een enorm sympathieke jongen die de mensen kan vermaken. Laten we nou eerlijk zijn; Je wordt al vrolijk als hij binnenkomt”.

Vinzzent was blij verrast; "Het is een eer om het eerste exemplaar uit handen van Gerard Joling te krijgen".

Samen met zijn producers Hans van Vondelen en Danny de Heer heeft Vinzzent twee jaar aan het album gewerkt. Er werden liedjes geselecteerd die hem vanuit diverse hoeken en landen (o.a. uit Zuid Afrika, België, Frankrijk) aangeboden werden. Songwriters zoals Peter Koelewijn, Cees Stolk, Martin Gijzemijter, Patrick Renier, David Vervoort en Richard v/d Crommert leverden hun waardevolle bijdragen aan dit album. Naast de hitsingles; Alles wat ik hebben wil, Dromendans, Dansé Dansé, Groen, Wat een wonder en Vinzzent’s versie van "Ik ben verliefd (Sha la lie)" staan er 8 nieuwe liedjes op het album.

Vinzzent zal deze zomer het album op een bijzondere wijze gaan promoten. In de videoclip van zijn single ‘Zomerdromen’ krijgt men al een klein voorproefje van zijn ‘nieuwe’ tourbus die onlangs met de boot vanuit Brazilië naar Nederland overkwam.

www.vinzzent.nl