Album Martin Solveig: SMASH

14-06-2011 @ 21:16

Met “Hello” scoorde Martin Solveig eind 2010, begin 2011 een absolute wereldhit (wekenlang #1 in België en Nederland, Top 5 in Frankrijk, Spanje en Duitsland, platina in Australië en goud in de UK, Canada, Italië en Oostenrijk). In België alleen werd de single meer dan 30.000 keer (legaal) gedownload. Momenteel is opvolger “Ready 2 Go” de clubs aan het veroveren en is het slechts een kwestie vann tijd voor deze ijzersterke single ook in de charts brokken gaat maken.
De clips van beide nummers maken deel uit van de “SMASH”-episodes van Martin Solveig die een ware hype zijn op internet. De clip van “Hello”, waarin Martin een partijtje tennis speelt met Bob Sinclair voor een volgepakt centercourt van Roland Garros, werd meer dan 30 miljoen keer bekeken op youtube en in deze van “Ready 2 Go” brengt hij in het Stade de France een indrukwekkende show tijdens de rust van de voetbalwedstrijd Frankrijk – Kroatië)

SMASH”, het langverwachte nieuwe album van Martin Solveig, bevat uiteraard deze hits en zal enkel maar bijdragen aan de groeiende faam en populariteit van deze DJ/producer.

Martin Solveig - "SMASH"
Tracklisting :
01. Hello (with Dragonette)
02. Ready 2 Go (ft. Kele)
03. The night out
04. Can’t stop (with Dragonette)
05. Racer 21
06. We came to Smash (ft. DEV)
07. Big In Japan (with Dragonette ft Idoling!!!)
08. Get away from you
09. Boys & Girls  (ft Dragonette)
10. Let’s not play games (ft Sunday Girl)

http://www.martinsolveig.com/

http://twitter.com/#!/msolveig