TROS Sterren.nl in het teken van Jan Leliveld

10-06-2011 @ 20:45

Zaterdag 11 en zondag 12 juni, staat TROS Sterren.nl in het teken van Jan Leliveld. Via het themakanaal zullen concerten van Jan worden uitgezonden, evenals clips en interviews. De voormalige bloemenondernemer heeft al diverse top 10-hits op zijn naam staan en treedt wekelijks door het hele land op. Hij is voor het Nederlandstalige publiek dan ook geen onbekende meer.

Aanleiding voor het themaweekend is het gloednieuwe album van Jan Leliveld: Eén Voor Eén. Hierop staan tien nieuwe songs plus twee live opgenomen bonusmedleys. De cd kwam 27 mei jongstleden officieel uit en heeft inmiddels al zijn weg gevonden naar vele fans van Jan.

Hij kreeg het symbolische ‘eerste exemplaar’ van Eén Voor Eén afgelopen zaterdag uitgereikt. Dit gebeurde tijdens een groots evenement in Aalsmeer, dat in het teken stond van Jan Leliveld & Glennis Grace. TROS Sterren.nl-presentator Fred Siebelink verraste Jan door tijdens het concert op het podium te stappen. Daar sprak hij lovende woorden over het nieuwe album en overhandigde Jan vervolgens het ‘eerste’ exemplaar.

Behalve Fred Siebelink kwamen maar liefst 1300 bezoekers op Het Feest van Jan Leliveld & Glennis Grace af. Zij maakten van het evenement, dat plaatsvond in de discotheek van de voormalige tv-studio’s in Aalsmeer, een groot succes. Uiteraard zong Jan veel nummers van zijn nieuwe album Eén Voor Eén en bracht Glennis Grace onder meer haar #1-hit Afscheid ten gehore.

www.janleliveld.nl
www.hetfeestvanjan.nl