Nieuw tweede album Jan Leliveld

08-06-2011 @ 21:58

Het nieuwe album 'Eén voor één' van Jan Leliveld is eind mei officieel uitgebracht.
Op het album staan 10 tracks en twee bonustracks, waaronder de hit 'Marianne', 'Laat het feest beginnen' en 'Lentekriebels'. Daarnaast zijn er nog zeven nieuwe liedjes en de twee bonustracks zijn live-medleys die Jan heeft gezongen tijdens zijn grootse concert op 9 en 10 oktober 2009 in Aalsmeer. Het album is opgenomen in Studio Arnold Muhren en wederom geproduceerd door Jeroen Englebert.
Het nieuwe album werd symbolisch gepresenteerd tijdens 'Het Feest van Jan & Glennis Grace' op 4 juni in Aalsmeer.

De inmiddels al vrij succesvolle carriere van Jan is echter nog vrij kort. Na een succesvolle carriere van 20 jaar in de Bloemenexporthandel en de verkoop ervan, was het voor Jan duidelijk dat zijn volgende stap richting de muziek moest zijn. Dat kreeg prioriteit vanaf 2008. Zijn debuutalbum verschijnt in 2009; 'Dit is mijn leven', een productie van Jeroen Englebert.
Enkele hits van dit album zijn: 'Gewoon muziek', 'Mijn nummer één', "Een roos voor jou alleen' en 'vriendschap'. Mede door deze hits staat het album maar liefst 28 weken genoteerd in de Album Top 100.
In 2010 verschijnt de single 'Lentekriebels' die hij speciaal uitbrengt vanwege zijn ambassadeurschap voor de Stichting Opkikker.
Najaar 2010 verschijnt zijn grootste hit tot nu toe: Marianne.

Van het nieuwe album 'Eén voor één' verschijnt dezer dagen de single 'Stapelgek'.

http://www.janleliveld.nl/home