25-ste Internationale Beatles verzamelaarsbeurs in Leiden 26 juni

29-05-2011 @ 16:00

The Beatles zijn al meer dan 40 jaar "uit elkaar" maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude albums gigantisch. Elk jaar worden er wereldwijd nog miljoenen van hun muziek verkocht.
De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd zelfs verkozen tot "song van de (twintigste) eeuw".

41 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, blijkt er nog steeds een grote belangstelling te bestaan voor alles wat de "fab four" gedaan hebben. Ex-Beatles Paul McCartney en Ringo Starr treden na al die tijd nog steeds op voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zondag 26 juni terecht in zalencentrum Four Reasons aan de Lange Mare 43 in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar , al voor de 25ste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt.

Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP's, singletjes, CD's, DVD's, boeken, bladen, video's en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn.

Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Belgie, Nederland en zelfs uit Japan verwacht, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Australie en de USA) naar Nederland!!

Beatles schrijver Azing Moltmaker van het Beatles Museum in Alkmaar komt op deze beurs met zijn 39 (!) Beatles boeken. Ook aanwezig is Ed Dieckmann, de schrijver van het boek "Beatles-Made in Holland" (een uit 2 delen bestaand compleet overzicht van de in Nederland gemaakte Beatles en solo albums). Deze boeken zijn op de beurs te koop en worden op verzoek door de schrijvers gesigneerd. Ook zijn er stands van de Beatles en Paul McCartney fanclubs.

Bezoekers kunnen ook Beatles albums, singles of souveniers mee nemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl , de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

"BEAT-MEET 2011" in Leiden is open van 11-16 uur en de entree bedraagt €3,-