Radio 538 'bezet' Museumplein

20-04-2011 @ 17:47

Deze week zijn er weer een aantal top artiesten toegevoegd aan de line-up van het 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein. Armin van Buuren, Guus Meeuwis, Ben Saunders, VanVelzen, BLØF, Sidney Samson, De Jeugd van Tegenwoordig, Frans Duijts, Jeroen van der Boom, Krystl, JURK! en Eva Simons zijn zaterdag 30 april tussen 12.00 en 21.00 uur ook te zien op het Museumplein in Amsterdam. Eerder werd al bekend dat Afrojack, Gerard Joling, R.I.O., Racoon, Dazzled Kid, Sander van Doorn, The Partysquad, Wolter Kroes, Inna, Lasgo en DI-RECT langskomen.

Vorig jaar trok het Museumplein volgens de officiële metingen over de hele dag maar liefst 300.000 enthousiaste feestgangers. Ook dit jaar wordt weer een enorm aantal bezoekers verwacht. De presentatie is in handen van 538-jocks als Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Ruud de Wild, Lindo Duvall, Niels Hoogland, Tim Klijn, Jens Timmermans en Barry Paf. De hele dag is live te volgen via Radio 538 en de website radio538.nl en ’s avonds is een compilatie van de dag te zien op RTL5.

Station 538
Speciaal om NS reizigers feestelijk te onthalen is station Amsterdam Zuid WTC op Koninginnedag - net als vorig jaar - omgedoopt tot ‘Station 538’. Om de bezoekers alvast goed in de feeststemming te brengen, staat tegenover dit station bij Zuidplein een eigen podium met optredens van onder meer de 538 DJ’s on Tour. Bovendien is er een groot scherm aanwezig waarop het publiek kan zien wat er op het Museumplein gebeurt. Via dit station en de gele looproute kunnen reizigers snel op het Museumplein komen voor het 538 Koninginnedagfeest.