Housequake single 'Out of the dark' voor Japan

18-04-2011 @ 19:49

Het thema van Housequake Festival 2011 (zaterdag 14 mei op Aquabest) is 'Out of the dark'. De opbrengst van de gelijknamige nieuwe Housequake single gaat tot en met 14 mei naar het Rode Kruis, ten behoeve van de slachtoffers in Japan. De single downloaden kan via iTunes en ook via o.a. Beatport.com, Dance-Tunes.com en Trackitdown.net. Remixen van Nicky Romero en de Cube Guys verschijnen begin mei. Zowel het origineel als het remixenpakket wordt uitgebracht op het label Housequake Recordings.

'Out of the dark' is een dik housenummer met lyrics die wat dieper gaan dan doorgaans bij dancetracks het geval is. Roog, die samen met Erick E het succesvolle Housequake vormt, heeft de tekst zelf geschreven in een filosofische bui. De dj/producer licht toe: "Positivisme is de boodschap van de single en het festival, ondanks de donkere tijden waarin we leven. Out of the dark - into the light - refereert aan het feit dat het onze taak als entertainers is om mensen uit hun dagelijkse beslommeringen trekken, al is het maar voor een paar uurtjes." Of voor heel veel uurtjes; Roog en Erick E treden back2back maar liefst tien uur lang op tijdens hun Housequake Festival, van 13.00 uur tot 23.00 uur. Nooit eerder verzorgde het Housequake-duo zo'n lange marathonset. Een preview bekijk je hier: www.youtube.com/watch.

PICKNICKMAND
Culinair snacken kan in de picknickweide op het festivalterrein. Goed gevulde picknickmanden (denk aan wijn, brood, salades, een picknickkleed en ook een paar kleurige zomerslippers!) zijn vooraf te bestellen voor 28,50 euro of kunnen ter plaatse gekocht worden voor 35 euro. Een Combinatieticket (entree + picknickmand) bedraagt 63,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.housequake.nl

DIKKE DRAMA
Biologische happen zijn verkrijgbaar in de Food Area, die muzikaal gehost wordt door het drive-in concept 'Dikke Drama'; niet geschikt voor mensen die zichzelf te serieus nemen. Rondom de zuurstokroze mini-van met ingebouwde DJ booth en de caravan met panterprint en jaren-80-bloemetjesbehang ontstaat iedere keer weer een feestje! Hier gaat het los met bejaardenbingo, discokaraoke, koekhakkûh, stoelendans en meer gezelligheid. Deze knotsgekke act brengt gegarandeerd leven in de brouwerij.

NH BEST HOTEL ARRANGEMENT – ENDLESS SUNDAY
Nog geen kaartje gekocht voor Housequake Festival? Maak er een weekendje weg van! Voor € 72,50 per persoon (op basis van 2 personen) heb je een entreeticket plus 'Endless Sunday' overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet tot 12.00 uur. Tot 17.00 uur mag je gebruik maken van de kamer, het zwembad en de sauna! Tevens biedt het hotel Shuttle Service (op aanvraag) naar het festivalterrein. Voor reserveringen (onder vermelding van 'Housequake Festival') bel: +31(0)499-334612 of mail: nhbest@nh-hotels.com. Wees er snel bij want het aantal kamers is beperkt.

HOUSEQUAKE ONLINE
www.facebook.com/housequakeofficial
www.twitter.com/housequakecrew
www.housequakepartys.hyves.nl
www.housequake.nl