Eerste landelijke Radiodag voor geïnteresseerden uit het radiovak

18-04-2011 @ 08:22

Op woensdag 1 juni wordt de eerste landelijke Radiodag op het Mediapark in Hilversum georganiseerd.
Jl. vrijdag 15 april werd de officiële aftrap gedaan door radio- en tv-persoonlijkheid Erik de Zwart. Hij lanceerde de website middels een eerste twitterbericht hierover. Tevens maakte hij bekend welke programma onderdelen gedurende DeRadioDag te volgen zijn.
Tijdens DeRadioDag verzorgen professionals uit de radiowereld masterclasses en workshops. Enkele van de masterclasses zijn Music Scheduling, Productie & Redactie, Vormgeving, Processing, Journalistiek. Enkele van de workshops zijn Productie, Nieuwsredactie en er zijn twee workshops Radiocoaching met het beoordelen van demo’s.
Meer hierover is te vinden op de website bij ‘Programma’.
DeRadioDag wordt georganiseerd voor radiomedewerkers van o.a. lokale- , regionale omroepen en andere geïnteresseerden om kennis, ervaring en inspiratie op te doen. Tijdens de lunch kan uitgebreid worden genetwerkt.

Naast de masterclasses en workshops in de ochtend en middag, wordt voor genodigden ’s middags een tweetal keynote speeches georganiseerd, met een fraaie afsluiter.

Het initiatief voor DeRadioDag is afkomstig van gepassioneerde mensen uit het radiovakgebied die met dit jaarlijks terugkerend evenement radiotalent een extra kans willen bieden om hun kennis te vergroten.

Datum en locatie
DeRadioDag wordt georganiseerd op woensdag 1 juni a.s. en vindt plaats in Villa Heideheuvel op het Mediapark in Hilversum. Het programma van DeRadioDag start die dag om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Website
Op de website is te zien welke programma onderdelen de dag heeft en hoe men zich hiervoor kan aanmelden. Na aanmelding ontvangt men per mail alle informatie en de keuzes die men kan maken voor deze dag. Maximaal kan men 5 onderdelen kiezen.
http://www.deradiodag.nl