Postman en [PIAS] verlengen contract, nieuw album na de zomer

10-04-2011 @ 19:02

Onlangs hebben Postman en independent muzieklabel [PIAS], oa bekend van Racoon, Faithless, dEUS e.v.a. hun handtekeningen gezet onder een nieuw contract. Deze nieuwe verbintenis houdt in dat Postman nog zeker 2 albums zal uitbrengen bij [PIAS].

Remon Stotijn/Postman: "Het doet mij goed om weer samen te werken met mensen die in Postman geloven. Er is wederzijds vertrouwen en ik ben superblij met het enthousiaste team bij PIAS dat er helemaal voor gaat! De cirkel is rond, het voelt gewoon als thuiskomen!!"

[PIAS] General manager Leon Happé is erg blij met het feit dat de samenwerking met Postman word voortgezet, in een reactie laat Happé weten dat "Als je als muziekmaatschappij artiesten als Postman/Remon Stotijn vast kunt leggen en het voorrecht hebt om met dergelijk talent te mogen werken kun je alleen maar trots zijn"

Postman die in het verleden albums uitbracht bij Emi Music en Topnotch heefty tot nu toe meer dan 250.000 albums verkocht. Na de zomer zal Postman zijn volgende album uitbrengen, het aftellen daarvoor is begonnen.

http://www.postmanmusic.com/

twitter