Amerikaanse singer-songwriter Josh Groban naar Amsterdam

08-04-2011 @ 16:49

Josh Groban heeft zijn Europese 'Straight To You Tour' aangekondigd. Op zondag 2 oktober geeft hij een intiem concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

Sinds zijn debuutalbum 'Josh Groban' uit 2001 blijft de populariteit van de singer/songwriter maar groeien. Dit album bereikt driemaal de platina status. In thuisland Amerika begint het grote succes met het optreden bij de sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002. Josh treedt hier op voor meer dan één miljard kijkers over de hele wereld.
In zijn nog relatief korte carrière heeft de 30-jarige zanger met grote internationale sterren als Celine Dion, Elton John en Stevie Wonder het podium gedeeld en is te gast geweest in iedere denkbare TV show in de VS. Hij heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen albums verkocht en werd genomineerd voor vele awards, waaronder twee Grammy’s. In november vorig jaar kwam zijn langverwachte album 'Illuminations' uit.

Zijn 'Straight To You Tour' is zijn eerste Europese tour sinds 2007. In dat jaar gaf hij een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall.

An evening with JOSH GROBAN
Zondag 2 oktober 2011
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree:  € 56, € 53 en € 51 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

http://www.joshgroban.com/

http://twitter.com/#!/joshgroban