Dubbel DVD + CD van Ali B & Friends: Op volle toeren - seizoen 1

06-04-2011 @ 21:11

Op 15 april zal Cloud 9 Music de dubbel DVD inclusief bonus CD van Ali B genaamd ‘Op Volle Toeren’ uitbrengen, gebaseerd op de gelijknamige televisie-serie bij de TROS!
De artiest Ali B behoeft nauwelijks introductie. Als rapper debuteerde hij in 2004 met het album 'Het leven van de straat' wat hem diverse muziekprijzen en waardering van een breed publiek opleverde. Kort daarop scoorde hij samen met Marco Borsato een #1 hit. Ali B ontwikkelde zich als een veelzijdig artiest. In 2004 volgde een succesvolle tournee door heel Nederland en maakte het theaterpubliek voor het eerst kennis met een rapper die een vernieuwende cabaretvoorstelling neerzette. Hierna volgde diverse hitsingles, een tweede album, vele optredens in binnen- en buitenland en een eigen tv-show, 'De Flat van Ali B'.
In het theaterseizoen 2009/10 stond Ali B ruim 80 keer op het podium in theater door heel Nederland met de tweede cabaretvoorstelling 'Wie Ali zegt, moet B zeggen' en volgde een hectisch jaar als vader, tv-bekendheid en entertainer. Nu, begin 2011, werkt Ali B aan zijn derde album en maakt hij het alom geprezen tv-programma 'Ali B Op Volle Toeren'.
In deze achtdelige serie neemt Ali B een rapper uit zijn wereld mee naar die van een artiest van vroeger, met de bedoeling een 'remix' van elkaars hit te maken. Meestal kennen de 'oude' en 'nieuwe' artiesten elkaar niet of hebben ze vaag iets over de ander gehoord. Het is aan Ali B om de brug te slaan en dat lukt hem heel goed. Aan het eind van elke aflevering, in de studio in Almere, laten de artiesten elkaar live het liedje horen dat zij de afgelopen week hebben gemaakt. En dat levert een serie van zestien hele bijzonder en persoonlijke tracks op.

De DVD's bevatten alle complete afleveringen van de Tv-serie.
Bestelnr 2DVD+CD: CLDM 2011049
label: cloud 9
release: 15-04-2011
distr.: heartselling

http://www.alib.nl/