Marco Borsato presenteert zijn gasten: Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans, Krystl

07-03-2011 @ 09:32

Marco Borsato heeft vier bijzondere gasten uitgenodigd voor zijn concerten in het GelreDome. Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans en Krystl komen naar 3Dimensies, Live in GelreDome. Zowel Laura Jansen als Lange Frans zijn op het album Dromen Durven Delen terug te vinden. Het bijzondere duet Vrij met Lange Frans komt nog beter tot zijn recht in een vol stadion. Een heel ander, maar zeker zo bijzonder duet is Duizend Scherven geworden met Laura Jansen. Laura Jansen in ondermeer bekend van haar songs Use Somebody en Wicked World.

Ben Saunders is al ruim voor de finale van The Voice of Holland door Marco gevraagd. “Ben Saunders heeft niet alleen een unieke sound maar is ook nog een unieke persoonlijkheid met een geweldig talent. Na het horen van Ben tijdens de diverse shows van The Voice of Holland, dat ook door mij trouw werd gevolgd, stond mijn besluit al vast. Ik liet hem weten dat ik, ongeacht of hij met de overwinning zou strijken of niet, hem graag op het podium in het GelreDome wilde ontvangen en gelukkig was hij net zo enthousiast als ik!” aldus Marco Borsato.

Ook is Marco Borsato erg enthousiast over Krystl. Serious Talent 3FM Krystl is ondermeer bekend van haar song Golden Days die ook onder een commercial van een bekend drankmerk wordt gedraaid. Binnenkort komt haar eerste cd uit en in mei kan ze in het GelreDome bezoekers laten genieten van haar soulvolle stem.

Deze week begint de actieweek op Radio 538 waar maar liefst 100 luisteraars kans maken op concertkaarten voor het laatste concert in het GelreDome én een overnachting in het GelreDome. Op de avond van 12 mei a.s. worden de luisteraars feestelijk ontvangen in het GelreDome waar ze hun eigen tentje toegewezen krijgen. Na een gezamenlijk diner, veel muziek en de vertoning van een speciale 3D film geeft Marco Borsato alvast een voorproefje van zijn concert.

Voor de concerten op zaterdag 7 en dinsdag 10 mei is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

MARCO BORSATO 3Dimensies, Live in GelreDome
met Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans en Krystl
Zaterdag 7, dinsdag 10, woensdag 11 en vrijdag 13 mei 2011
GelreDome - Arnhem
Entree: € 39, € 49 en € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Meer informatie: www.borsato.nl,