Ringo Starr & All Starr Band op Bospop 2011

21-02-2011 @ 15:07

Voorafgaand aan de bekendmaking van het overgrote deel van de artiesten die dit jaar op Bospop optreden, kondigt de organisatie alvast de komst van Ringo Starr aan Weert aan. Op zaterdag 9 juli verzorgt hij samen met zijn All Starr Band een optreden op het hoofdpodium van Bospop 2011. 

We schrijven 5 juni 1964, één van de meest historische dagen uit de Nederlandse popgeschiedenis: The Beatles brengen een eenmalig bezoek aan Nederland, voor een tv-show in Hillegom, een rondvaarttocht door de Amsterdamse grachten en twee concerten in een veilinghal in Blokker. Massahysterie was geboren. Onder aanvoering van John Lennon, Paul McCartney en George Harrison, maar helaas zonder Ringo Starr. De drummer van de roemruchte band moest verstek laten gaan wegens oververmoeidheid, en werd voor de gelegenheid vervangen door sessie-drummer Jimmy Nicol. Nu, 47 jaar later, gaat Ringo Starr in de herkansing. Samen met zijn All Starr Band, bestaande uit Edgar Winter, Wally Palmar, Rick Derringer, Gary Wright, Richard Page en Greg Bissonnette, trakteert hij zijn fans op zaterdag 9 juli 2011 op een concert, tijdens Bospop in het Limburgse Weert. Uiteraard komen er dan ook enkele nummers van The Beatles voorbij. Welke nummers dat zijn, blijft tot 9 juli een verrassing.  

23 februari wordt een groot gedeelte van de rest van het programma van Bospop 2011 bekendgemaakt, alsmede de ticketprijzen.    

Stichting Bospop en Mojo Concerts presenteren
BOSPOP 2011
Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2011
Evenemententerrein Weert Noord, Weert

De kaartverkoop voor Bospop 2011 start 26 februari om 10.00 uur via: www.bospop.nl