Debuutalbum van Jelle Amersfoort in maart uit

16-02-2011 @ 15:54

Een debuut cd die 3 hitsingles bevat: het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het voor zanger en tv-presentator Jelle Amersfoort een feit. Met de singles ‘Goedemorgen’, ‘Als ze lacht’ en ‘Prinses van Paradiso’ was de zanger hoog in de hitlijsten te vinden. Lang voor deze release noemde vakblad Music Maker Jelle al “Een aanwinst voor de Nederpop” en dat bewijst de zanger met zijn album ‘Astronaut’: 12 hitgevoelige popsongs in prachtige arrangementen. Naast de singles zullen ook liedjes als ‘Deze nacht’ en ‘Astronaut’ een onuitwisbare indruk gaan achterlaten.
Jelle Amersfoort (1980) studeerde aan de Koningstheater Aacademie voor kleinkunst, presenteert wekelijks het succesprogramma ‘Geniet’ op TV Gelderland en is voor de jongste generatie ook geen onbekende: dagelijks presenteert hij het vrolijke peuterprogramma ‘de WNF Bamboeclub’ op Disney Channel.

Jelle Amersfoort is niet zomaar ‘de zoveelste solozanger’: hij speelt al jaren met dezelfde muzikanten (waaronder Erik Smans van Abel en Hugo den Oudsten van Wicked Jazz Sounds Band) en het is juist daardoor dat dit een echt ‘band-album’ geworden is. Daarbij bevat de eerste oplage van dit frisse Nederpop album een bonus CD, met live opnamen uit 2 grote concerten in s-Hertogenbosch, waarop het ‘band-gevoel’ nog eens extra naar voren komt.

26 februari is het officiële startschot voor het album met een spetterende albumpresentatie in poppodium W2 in ’s-Hertogenbosch.

Tracklisting:
01 Astronaut
02 Prinses van Paradiso
03 Smoorverliefd
04 De speurtocht
05 Verkocht aan haar
06 Als enige
07 Deze nacht
08 Best gedaan
09 Op weg
10 Als ze lacht
11 Groot geluk & stil verdriet
12 Goedemorgen
LIVE BONUS CD:
01 Koffer
02 Smoorverliefd
03 Nooit meer kwijt
04 Als enige
05 Laat me dansen
06 De wetten van de zee
07 Goedemorgen
08 Als je ooit
09 Als ze lacht

JELLE AMERSFOORT - ASTRONAUT
Release: 04-03-2011
label: visco
Bestelnr CD + bonus CD: 1056 JV

http://www.jelleamersfoort.nl/