3JS single hoogste binnen op #5 in de Single Top 100

06-02-2011 @ 18:23

De single “Je vecht nooit alleen”, waarmee 3JS Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, komt als hoogste nieuwe binnenkomer binnen op #5 in de GFK Dutch Charts Single top 100. De binnenkomst is na slechts vier dagen beschikbaar te zijn geweest en op basis van alleen downloads.

4 Februari komt de cd-single uit, die behalve “Je vecht nooit alleen” ook twee covers bevat t.w. “Satisfied Mind” (bekend van Jeff Buckley) en “Something Fine” (origineel van Jackson Browne).
De single komt ook uit in België, waar “Je vecht nooit alleen” is opgepakt door de Belgische radio en 3JS een vijftal tv’s doen ter promotionele ondersteuning van de single.
Ook verschijnt er een limited songfestival editie van het gouden album “Dromers en dwazen”. Dit album is uitgebreid met een extra cd waarop de vijf liedjes staan die 3JS heeft geschreven voor het Nationaal Songfestival van afgelopen zondag en vijf live-tracks die zijn opgenomen tijdens het uitverkochte HMH-concert van afgelopen jaar.

Om van 4 februari echt een memorabele dag te maken, komt ook de dvd “Pluche, zweet en tranen” uit, die de muziek bevat van de gelijknamige theatertour die het trio in 2010 door het gehele land bracht. Ook hier tijdelijk de eerdergenoemde extra cd als bonus.

www.3js.nl