Meidengroep Djumbo gaat door in nieuwe samenstelling

11-01-2011 @ 22:04

De populaire meidengroep Djumbo is (deels) uit elkaar, zangeres Svenja is uit de groep gestapt. De twee overgebleven meisjes zullen doorgaan met Djumbo in een nieuwe samenstelling.

Lotte en Lindsey over de breuk: “Het liep de laatste tijd al niet meer lekker met Svenja. Uiteindelijk is de knoop doorgehakt en hebben we in de tussentijd gezocht naar een vervangster omdat we door willen met Djumbo. We hebben een nieuw Djumbo-lid gevonden en die willen we graag presenteren aan onze fans en media op zaterdag 15 januari in Eindhoven! We zullen het nieuwe Djumbo-lid op spectaculaire wijze onthullen in een magische show! Tot slot willen we Svenja danken voor haar inzet, we hebben een geweldige tijd meegemaakt met z’n drietjes! We wensen haar veel succes in de toekomst!

In een twitter bericht laat Svenja de fans weten: “Het klopt inderdaad dat ik de keuze heb gemaakt te stoppen met Djumbo. Na zeven mooie jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en wil ik verder groeien. Ik wil alle fans bedanken voor de fantastische jaren en ik wens de meiden en de nieuwe zangeres het allerbeste toe. Liefs, Svenja.

Djumbo geldt al jaren als één van de grootste kinderacts van Nederland. Lindsey, Lotte en Svenja hebben met hun opvallende mix van Nederlands en Engels grote hits gescoord in de vorm van ‘Hide and seek’, 'Eyahe (ik wil met jou)’, ‘Boya boya bay’ en ‘The Djumbo Jump’. Het trio staat bekend om de vele optredens in het land, de door jong en oud erg enthousiast ontvangen theatershows waarmee ze inmiddels elk theater in het land wel eens hebben aangedaan en de megashows op grote podia (Ahoy, IJsselhallen, Brabanthallen). Daarnaast waren ze te zien (of te horen) in de bioscoopfilms Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot en Alvin & The Chipmunks 2 en in de TROS programma’s Real Djumbo en Kies Je Ster. Recentelijk verscheen van de act het goed ontvangen album ‘Chase’, waarmee de act diverse keren ter promotie door heel Nederland trok.

Wie wordt het nieuwe Djumbo lid? - De presentatie van het nieuwe Djumbo lid d.m.v. een magische act

Datum:     Zaterdag 15 januari
Aanvang: 13.00 uur
Locatie: Zalencentrum Verspaandonk
Adres:     Kloosterdreef 84 te Eindhoven
Tickets: € 7,50 p.p. via djumbo@lineupevents.nl of aan de kassa, zolang de voorraad strekt.

Volg Djumbo
www.djumbo.com    
www.djumbo.hyves.nl    
www.twitter.com/djumbomusic