Helemaal Hollands 'Omdat ie zo mooi is'

24-12-2010 @ 16:52

Zaterdag 18 december was de eerste uitzending van de soap 'Dit is Helemaal Hollands' op Sterren.nl te zien! De soap geeft je een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van het nieuwe album. Daarnaast zie je ook een stukje van het persoonlijke leven van Carlo en Leo. Om fans een kijkje in de keuken te geven bij de voorbereidingen van het nieuwe album werd Helemaal Hollands de afgelopen weken gevolgd door een camera van Sterren.nl. Zo is de camera er bijvoorbeeld bij wanneer het duo de studio in gaat en als de fotoshoot voor het album artwork plaatsvindt.

Ook zie je in de soap hoe Helemaal Hollands hun nieuwe single ten gehore brengen op het Mega Piraten Festijn in Arnhem en word je getrakteerd op veel beelden achter de schermen. Niet alleen hun eigen leven wordt op beeld gezet, maar ook vele fans, passanten en collega's uit het vak komen aan het woord.

Helemaal Hollands trapt het nieuwe jaar goed af! Vanaf 1 januari gaat de nieuwe single ‘Omdat ie zo mooi is’ in promotie, het is de voorloper van het gelijknamige nieuwe album. Het album komt uit op 28 januari en bevat naast de nieuwe single ook de hits ‘De Ober’ en ‘Ben je vergeten’. Daarnaast staan er natuurlijk ook nieuwe stukken op. De album release wordt gelanceerd middels een feestelijke presentatie. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt door een bijzonder succesvol ander duo, binnenkort meer nieuws hierover. Op 30 januari vindt een speciale avond voor de fans plaats om de release van het nieuwe album en het 10 jarig jubileum van Carlo en Leo als zingend duo te vieren.

Elke zaterdag op Sterren.nl
De single "Omdat ie zo mooi is" is vanaf begin januari direct in promotie en het gelijknamige album ligt vanaf eind januari in de winkels.

http://www.helemaalhollands.nl/