Cloud 9 Music brengt single uit van ex-Pussycat Doll Kaya Jones

20-12-2010 @ 19:51

Op 3 januari 2011 luidt Cloud 9 Music het nieuwe jaar in met de release van 'Take It Off', de samenwerking tussen de populaire Belgische DJ/producer Regi en ex-Pussycat Doll Kaya Jones. 'Take It Off'  is de tweede single van Regi’s album ‘Registrated 2’, dat in 2010 maar liefst 6 weken op #1 in de Belgische album charts heeft gestaan. Het album was goud bij uitlevering en is de langste #1 notering ooit voor een Dance album in België. 'Take It Off' staat nu klaar om ook Nederland te veroveren.

In België is Regi al jarenlang één van de populairste namen in de dance scene. Zo is de Belg verantwoordelijk voor de producties en daarmee successen van Milk Inc, onder andere bekend van hitsingles 'Land Of The Living' en 'Walk On Water'. Jaarlijks verzamelen zich meer dan 100.000 fans voor  het Antwerpse sportpaleis voor de show van deze dance-groep. Maar ook solo doet Regi het niet onverdienstelijk. Ieder jaar weet hij met zijn concert in de grootste evenementenhal van Vlaanderen, de Ethias Arena, zo'n 20.000 mensen te trekken. Naast zijn eigen realitysoap op Jim TV, presenteert de Belgische ster ook het MNM Dance programma op de Vlaamse radiozender MNM. Zijn compilatiereeks 'Regi In The Mix', waarvan 150.000 exemplaren in België zijn verkocht, is alweer toe aan de negende editie en is alweer op weg naar een gouden status.

Geen wonder dat de megaster voor zijn single niemand minder dan Kaya Jones heeft weten te strikken. De getalenteerde blondine zat tijdens de hoogtijdagen in de wereldberoemde meidengroep The Pussycat Dolls en is verantwoordelijk voor de lead vocals van onder andere 'Don't Cha' en 'Buttons'. Na haar besluit om solo te gaan werkte ze onder andere samen met Mick Jagger, Eminem, Katy Perry en D12. Naast het opzetten van haar eigen sieradenlijn, is Kaya druk bezig met Regi de wereld rond te touren om hun single 'Take It Off' te promoten. 'Take It Off' is een sexy en aanstekelijk nummer dat het in Nederland zeer zeker goed zal doen.  

Check video & track: http://www.youtube.com/
www.cloud9dance.com