Giovanca brengst speciale Kerstsingle uit

15-12-2010 @ 22:27

Giovanca heeft van haar hitsingle 'On My Way' een kersteditie gemaakt. Het nummer is speciaal opgenomen voor de nieuwe V&D campagne en is te horen in de TV commercials en online. Bekijk hier de commercial.

Het nummer is deze week op Radio 5 verkozen als speciale schijf en zal dus regelmatig te horen zijn. Daarnaast is het nummer toegevoegd aan verschillende regionale playlisten en komt hij regelmatig voorbij op Radio 1 en Radio 2. De single is te downloaden via deze website.

This is Uganda
Dinsdag 14 december is Giovanca naar Oeganda vertrokken. Zij zal hier onder andere optreden tijdens het non-profit festival ‘This is Uganda’. Dit eendaags festival vindt plaats op 18 december en richt zich onder andere op het vrouwelijke talent en de gelijke rechten voor mannen en vrouwen in Oeganda. Ga naar http://www.thisisuganda.nl/ voor meer informatie.

Lovechild video contest
Via http://www.giovanca.nl/Lovechildcontest kunnen fans, filmmakers, regisseurs en andere geïnteresseerden mee doen met een speciale wedstrijd. Ze krijgen de kans om een videoclip te maken bij Giovanca’s single ‘Lovechild’. De wedstrijd loopt tot eind december. 
 
http://www.giovanca.nl/ //

http://www.twitter.com/Giovanca