Ralph de Jongh & Crazy Hearts tekenen deal met [PIAS], Chrysalis Songs Benelux, IMS en 3S Music

15-12-2010 @ 22:12

Maar liefst vier verschillende contracten moesten Ralph de Jongh & Crazy Hearts ondertekenen. De vier partijen vormen samen met Ralph de Jongh & Crazy Hearts een strategische alliantie waarbij ieder zijn expertise inbrengt. [PIAS] Nederland verzorgt de promotie, marketing en distributie van het komende album, Chrysalis Songs Benelux is verantwoordelijk voor de publishing, IMS zal de band in heel Europa gaan boeken en 3S Music zal het management van de band op zich nemen.

Ralph de Jongh & Crazy Hearts heeft inmiddels een week lang nieuw materiaal opgenomen in de Motor Music studio in Mechelen samen met producer Huub Reijnders. Daar heeft de band de basis gelegd voor het album dat medio maart 2011 zal uitkomen.

De eerste stap naar succes is al gezet. De band speelt op woensdag 12 januari een show op Eurosonic. In 'De Spieghel' kan het aanwezige, internationale publiek voor het eerst kennismaken met de nieuwe songs. Ralph de Jongh & Crazy Hearts zullen daar de avond afsluiten van 23:45 tot 00:30.

[PIAS] staat voor een breed scala van innovatief en vernieuwend talent. De combinatie van fantastische muziek en commercieel inzicht, zorgen ervoor dat [PIAS] de vrijheid heeft om de bands te tekenen waarvan ze houden om die vervolgens met hart en ziel te promoten.

Chrysalis Songs Benelux is een independent publishingmaatschappij en naast Ralph de Jongh & Crazy Hearts zitten onder andere Cee-Lo Green (van de hit F*ck You), Makebelieve, Don Diablo en Blondie in de stal. Ook vertegenwoordigen ze songs van Snow Patrol, Rihanna en 'Thriller' van Michael Jackson.

IMS: International Music Services heeft internationaal zijn sporen verdiend in de jazz en bluesmuziek en heeft aan de basis gestaan van het succes van Waylon als boeker.

3S Music is een artiestenmanagement and boekingsagency. Artiesten die naast Ralph de Jongh & Crazy Hearts onder contract staan zijn MakeBelieve, Daily Bread en de Amsterdam Klezmer Band.

http://www.myspace.com/ralphdejonghcom

http://www.ralphdejongh.com/dutch/index.php