Within Temptation onthult eerste track van nieuwe album

13-12-2010 @ 18:14

Facebook vrienden krijgen vermelding in album artwork.

Op woensdag 15 december om 11:00 uur onthult Within Temptation de eerste nieuwe track van het aankomende en langverwachte conceptalbum 'The Unforgiving' dat in maart 2011 uitkomt. De nieuwe track heet 'Where Is The Edge' en zal op de officiële website van de band worden gelanceerd (www.within-temptation.com ). Deze release valt samen met de lancering van een nieuwe video waar de track in te horen is.

De video bevat exclusieve en nooit eerder vertoonde beelden van de film 'Me & Mr Jones' die is geregisseerd door de Oscar-winnende regisseur Paul Ruven. De film is een thriller geïnspireerd op de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba, het eiland waar de film ook in het geheim is opgenomen.

Fans die de video op hun Facebook pagina delen via een applicatie op de Facebook pagina van Within Temptation (www.facebook.com/wtofficial ) worden met naam vermeld in het artwork van de special edition van het nieuwe album van de band. De band heeft inmiddels al meer dan 700.000 fans op Facebook uit 48 landen.

Within Temptation over de nieuwe track: "Het nummer 'Where Is The Edge' is gebaseerd op het verhaal van 'The Unforgiving' (een serie comics geschreven door Steven O'Connell). Er is een duidelijk verband tussen de verhaallijn van ons nieuwe conceptalbum en de thriller 'Me & Mr Jones' aangezien ze allebei gaan over mysterie, moord, schuld en het gebrek aan vergeving."

'The Unforgiving' komt in maart 2011 uit.