Dutch Valley, Nieuw groot muziekfestival met het beste van Nederlandse bodem

08-12-2010 @ 21:47

8 December hebben Volendam Music, Lukassen Producties en UDC Events bekendgemaakt dat zij de handen ineen slaan voor een groot nieuw Nederlands event. In de zomer van 2011 zullen zij op zaterdag 13 augustus het nieuwe festival Dutch Valley organiseren op Velsen Valley, Spaarnwoude.
 
Dicht bij huis vullen Nederlandse artiesten ieder jaar stadions en poptempels. Dutch Valley brengt al dit talent op één dag op één locatie bij elkaar. Van Nederpop tot smartlap, van rock tot megapiraat en van après ski tot hip hop, alles komt samen tijdens dit festival. Met twee buitenpodia en in negen tenten komen op zaterdag 13 augustus 2011 alle internationale en nationale muziekstijlen en stromingen die het Nederlandse product rijk is aan bod. Want Holland is hot en met meer dan 100 Nederlandse top artiesten is Dutch Valley volgens de organisatoren komende zomer het Lowlands van de Nederlandse artiest en het grootste festival met artiesten en muziek van eigen bodem. Naast muziek zal het publiek bovendien getrakteerd worden op theater, top entertainment, shows en attracties.
 
LOCATIE EN BEZOEKERS
Jong en oud, in totaal verwachten de organisatoren met het meest complete muziekaanbod van deze zomer 30.000 bezoekers te verwelkomen en de harten te veroveren van een breed publiek. Plaats van handeling is Velsen Valley, het evenemententerrein van recreatiegebied Spaarnwoude. De heuvels, valleien en de omliggende terreinen vlak onder de rook van Amsterdam zijn berekend op grote aantallen bezoekers. Desondanks blijft het unieke terrein altijd intiem, is de logistiek van het gebied prima en het festival goed bereikbaar via eigen- en openbaar vervoer.
 
PERSCONFERENTIE
Binnenkort zal er een persconferentie plaatsvinden waarbij meer informatie over artiesten en podia bekend gemaakt zal worden.

TICKETVERKOOP, FEESTDAGENKORTING en BTW
De ticketverkoop van Dutch Valley start op zaterdag 11 december 2010. Tot en met 31 december dit jaar wordt een feestdagenkorting verleend en bedraagt de ticketprijs van Dutch Valley €45,-. Vanaf 1 januari 2011 vervalt de speciale korting en zal bovendien het nieuwe BTW tarief verdisconteerd worden in de nieuwe ticketprijs die per 1 januari €55,- bedraagt.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.dutchvalleyfestival.nl en via Paylogic (www.paylogictickets.nl).  
DUTCH VALLEY Datum: zaterdag 13 augustus 2011Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur
Ticketprijs t/m 31 december 2010: €45,- (excl. fee)
Ticketprijs vanaf 1 januari 2011: €55,- (excl. fee)
 

www.dutchvalleyfestival.nl