DVD release Herman Finkers 'Liever dan geluk'

05-12-2010 @ 10:52

Op 27 december is de release van een nieuwe DVD + CD van Herman Finkers onder de titel 'Liever dan geluk'. De box wordt in luxe digipak met boekje verpakt uitgebracht bij CNR Entertainment.
Op de DVD is bij elk liedje een indrukwekkende videoclip gemaakt, onder regie van Jan van den Nieuwenhuijzen. Tevens biedt de DVD de mogelijkheid van surroundgeluid.

Als extra’s heeft de DVD een half uur durend interview met Paul Witteman, en drie, nog niet eerder uitgebrachte muziekclips uit de serie Van Jonge Leu en Oale Groond, een nog niet eerder uitgebrachte clip met de uit verstandelijk gehandicapten bestaande band The Flying Birds en een clip met Henny Vrienten, afkomstig van diens DVD/CD Nacht de soundtrack.

De CD bevat zestien liedjes, oorspronkelijk geschreven voor de solotheatervoorstelling Na De Pauze, in nieuwe, zeer bijzondere studioversies. Als muzikanten onder andere Daniël Lohues (die zich ook medebemoeid heeft met de productie), en het Metropole-orkest.

NB: op de avond van tweede kerstdag zendt de VARA een één-uurdurende special uit rond deze DVD. In deze uitzending zal een gesprek met Paul Witteman worden afgewisseld met fragmenten uit de clips.

Herman Finkers  'Liever dan geluk'
Bestelnummer DVD+CD: 2005573
release: 27-12-2010
cnr entertainment