Grote Prijs en Vision for Careers gaan samenwerking aan

04-12-2010 @ 12:18

De Grote Prijs van Nederland en Vision for Careers, onderdeel van AT Productions, gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is om de winnaars na de Grote Prijs te begeleiden. De winnaars van de Grote Prijs 2010 krijgen een jaar lang coaching op maat van Vision for Careers.

Springplank voor talent
Edwin Jansen (CEO AT Productions): "Wij zijn enorm blij dat deze samenwerking tot stand is gekomen. In 25 jaar tijd heeft de Grote Prijs bewezen een goede springplank te zijn voor talent en daar verbinden wij ons graag aan. Met het coachen van de winnaars van alle finales denken wij een goede bijdrage te kunnen leveren aan de stimulering van opkomend talent."

"De Grote Prijs van Nederland ziet de samenwerking met Vision For Careers met veel plezier tegemoet", aldus Grote Prijs directeur Guno Oosterling. "Menig artiest vergeet in de roes van de winst een duidelijk plan te maken voor de periode na de Grote Prijs. Wat wil je bereiken dat jaar? En hoe denk je dat te gaan doen? Vragen waar Vision For Careers, onder de vlag van AT Productions, helemaal op is ingericht. Zij kennen de do's en don'ts van een albumrelease, weten hoe je te werk moet gaan als je de grotere festivals wil meepikken, hoe je de pers moet benaderen etc. Concrete adviezen van professionals dus. Een ware aanwinst."

Do It Yourself, mét een goed plan
Michel Peek (projectmanager Vision For Careers): "Anno 2010 is DIY het toverwoord bij bands en artiesten, maar voldoende kennis of een realistisch plan ontbreekt vaak. Wij merken dat daar steeds meer vraag naar is. Vision For Careers is een onderdeel van AT Productions, waar we inspelen op die behoefte. DIY is leuk, maar je moet wel een goed plan hebben."

Links
www.groteprijsvan.nl
www.visionforcareers.nl