Extra concert Marco Borsato

27-11-2010 @ 10:24

26 November is door Marco Borsato zelf bekend gemaakt dat er een extra concert wordt toegevoegd aan de Live in GelreDome, 3 Dimensies concerttournee van Marco. Het extra concert is op vrijdag 13 mei a.s. in het GelreDome Arnhem. De officiële kaartverkoop voor alle drie de concerten start 27-11 om 10.00 uur, alleen was de belangstelling in de presale voor de trouwe achterban van Marco al zo groot dat een derde concert nodig is om aan de behoefte te voldoen.

Ook werd bekend dat het nieuwe album Dromen Durven Delen, dat op 20 november is uitgebracht, en al in 1 dag bekroond is met dubbelplatina. Ook is het album op #1 in de Album Top 100 binnengekomen. Marco Borsato is enorm enthousiast over de overweldigende belangstelling voor de concerten en het album. “Het enthousiasme en de belangstelling voor de concerten in het GelreDome hebben me overdonderd. Hoe Nederland en België op mijn nieuwe muziek reageert, heeft me aangenaam verrast en is hartverwarmend. Ik ben klaar voor 2011!”, aldus Marco Borsato. In België is de kaartverkoop voor zijn concerten al eerder begonnen en daar speelt Marco vanaf 17 mei vier keer in het Antwerpse Sportpaleis.

Dromen Durven Delen, 3 Dimensies. Muziek maken en delen. Verhalen delen. Daar ligt de kracht en passie van Marco Borsato. Niet alleen op CD maar ook live. “Als ik terug denk aan de mooiste en gelukkigste momenten uit mijn muzikale carrière, kom ik altijd weer uit bij de bühne van het GelreDome. Ik ben ongelofelijk blij om 10, 11 en 13 mei  ‘Dromen Durven Delen’ waar te kunnen maken met de concertreeks 3Dimensies op het mooiste podium van Nederland!” Op de setlist staan uiteraard heel wat nummers die afkomstig zijn van de nieuwe cd, aangevuld met bekende grote Borsatohits. Ook komen er verrassende gastartiesten langs die later bekend gemaakt zullen worden.

Op het nieuw album staan schitterende nummers van John Ewbank die zijn samengesteld in nauwe samenspraak met Marco. Ieder nummer staat voor een verhaal met veel gevoel en emotie.

MARCO BORSATO

3 Dimensies, Live in GelreDome
Dinsdag 10, woensdag 11 en vrijdag 13 mei 2011
GelreDome - Arnhem
Entree: € 39, € 49 en € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Meer informatie: www.borsato.nl.