Kane Ahoy 23 april: 'Singles Only' uitverkocht

23-11-2010 @ 13:57

In minder dan een dag zijn afgelopen zaterdag alle 14.000 tickets voor Kane's 'Singles Only'-optreden in Ahoy Rotterdam uitverkocht.

Al in de het eerste uur werd duidelijk dat de run op tickets in de loop van de dag zou leiden tot een tot de nok toe gevuld, 'vernieuwd & vergroot' Ahoy. Rond vijf uur was het dan ook zover;

"Kijk, je hoopt dat het goed gaat natuurlijk. Maar dat het zo snel zou gaan hadden we toch niet verwacht. Elke stoel in het prachtige Rotterdamse Ahoy weg binnen een dag. We hadden er al zin in, maar dit geeft nog een extra boost. Rotterdam wordt the place to be in april!", aldus Dinand Woesthoff.

Het wordt een geweldige avond met alle 24 singles die de band ooit uitbracht.
Van de allereerste hit 'Where do I go now?' uit 1999 tot Kane's laatste hitsingle 'High Places' feat. Ilse DeLange (momenteel hoog in de Nederlandse charts).
Afgelopen vrijdag speelde Kane 'Rain Down On Me' & 'High Places' in de live show van The Voice Of Holland waar ze bovendien twee keer platina kregen voor 'No Surrender'.

Tevens werd 'live' bekend gemaakt dat de winnaar van deze populaire talentenjacht als voorprogramma mag openen. De afterparty zal ook deze keer in handen zijn van DJ Ronald Molendijk.

De aanleiding van dit concert is het in het voorjaar te verschijnen verzamelalbum 'Singles Only' met alle 24 uitgebrachte singles van de band.

PROGRAMMA: Winnaar TVOH, Kane, Ronald Molendijk
23 APRIL 2011 - AHOY, ROTTERDAM
DEUREN OPEN: 19.00 uur
AANVANG: 20.00 uur
EINDE: 24.00 uur
info: www.kane.nl