Nieuwe single, ballad van Henk Dissel

22-11-2010 @ 09:58

In 2004 heeft Henk Dissel zijn eerste grote optreden in Zeist. Drie jaar later ontmoet Henk in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk wordt uitgenodigd om een nummer op te nemen. Met dit liedje, ‘De route van mijn leven’, weet de jonge inwoner van Zeist de jury van Sterren.nl Academy tijdens zijn deelname te overtuigen van zijn zangtalent.
In het programma Sterren.nl Academy legt Henk veel contacten te leggen met mensen in de artiestenwereld en hij mag ook een single opnemen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer ’10 seconden later’ wordt goed ontvangen. Als Henk uiteindelijk tweede wordt in de finale van Sterren.nl Academy is de verdere basis van een carriere gelegd.

In 2009 verschijnt zijn nieuwe single ‘Ik wil jou’ geschreven door Kees Tel en dit nummer beland in de Mega Top 100. Hij treedt ook op de verschillende Mega Piratenfestijnen, staat in het voorprogramma van Gerard Joling en is veel in het land met eigen optredens.
In 2010 verschijnt de single "Vanavond” en is wederom geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. En dan op de valreep van het jaar is zijn nieuwe single uit, een prachtige ballad geschreven door Lisa Boray en getiteld "Ik geloof nog steeds in jou".

Henk Dissel - Ik geloof nog steeds in jou
release: 15-11-2010
label: rooftop
download: http://www.megamediamagazine.nl/

http://www.henkdissel.nl/home/