Na een aantal jaren geen albums te hebben uitgebracht is Sandy Kandau bracht ze in 2001 de single "The Best In Me" uit. In de jaren '90 was ze vooral actief als backingzangeres bij René Froger. In 1993 werd ze uitgenodigd door René Froger om een duet met hem te zingen ("Love Hurts") tijdens tien uitverkochte avonden in Ahoy. Meteen na Ahoy werd zij gevraagd door Candy Dulfer om deel uit te maken van haar "Sax-A-Go-Go-WorldTour ’93".
In 1995 scoort Sandy met "Young Hearts Run Free" afkomstig van het debuutalbum "Nice To Meet Ya", een bescheiden hit. Dit album zorgt voor een doorbraak in Japan. Daarnaast ging Sandy zich ook bezighouden met andere activiteiten zoals presenteren, o.a. bij TMF. Ze schitterde als Assepoester/Kleine Zeemeermin in de Efteling Sprookjesshow. Deze Sprookjesshow werd in 1999 uitgeroepen tot de beste entertainmentproductie ter wereld ("the Big-E-Ward").
Door haar rol in de soap 'Onderweg naar Morgen' werd haar zangcarriere weer op de achtergrond geplaatst.
Op dit moment is Sandy te zien in de show 'Novomundo'.

De laatste jaren treedt ze regelmatig op in het land en eerder dit jaar besloot ze weer een single op te nemen.  Dit keer Nederlandstalig getiteld "Ik laat hem" en stond onder leiding van producer Ad van Olm. Het nummer werd ook door hem geschreven. Ook de nieuwste single van Sandy die 19 september uitkwam is Nederlandstalig en is getiteld: "Of hij water ziet branden".
clip 

Sandy Kandau
"Of hij water ziet branden"
release: 19-09-2010
label: pavano

http://www.sandykandau.nl/


Nederlandstalige single van Sandy Kandau