Nic Caan (alias Dominique Collier, Gent 1970) ontdekte op jonge leeftijd zijn passie voor muziek, op 12-jarige leeftijd stond hij reeds op het podium. Toen hij vijftien jaar was, had hij zijn eerste opname met Let me feel en My kinda girl in samenwerking met Heinz Müller, de gitarist van Will Tura.
In 1986 nam Dominique zijn eerste single op Stad zonder hoop en 1990 scoort hij een top-tien hit met Verdomd, ik mis je (een cover van Matthias Reim). Meerdere releases volgen in België, zoals Hou me vast, Voorbij en gedaan.
Onlangs verscheen het album Mijn favoriete hits, een zorgvuldig gekozen mix van hits in het Nederlands, de mooie taal die hij zo koestert, en een mengeling van emoties, die hij graag overbrengt naar zijn publiek.

 Zijn nieuwste single 'Trouw je met mij' is de voorbode van het ADYA & Friends album dat voor 2011 gepland staat. Adya is een project van de Belgische zakenman en labeleigenaar van Mouse Music, Adriaan van Landschoot en is een muziekproject waarbij prachtige melodieën en klassieke thema's symfonisch klassiek bewerkt worden en door verschillende artiesten zullen worden gezongen.
Adriaan ontving in 2008 een Life Time Archievement Radio Award voor zijn werk binnen de Vlaamse radiosector en de ontwikkeling van radio in Vlaanderen. Hij was o.a. ook de oprichter van de Vlaamse radiozender Radio Atlantis in 1973 en was betrokken bij Radio Mi Amigo.

Trouw je met mij" de single die nu ook is uitgebracht in Nederland is een perfecte combinatie van klassiek orkest gemengd met dansbare invloeden, een prachtige stem en een ijzersterke catchy popsong.

http://www.niccaan.be/
http://www.adya.eu/

Single van Nic Caan met Adya