Tribe Management behartigt per direct de belangen van actrice, presentatrice, zangeres Antje Monteiro. De boekingen worden onder gebracht bij Tribe Boekingen in Heeswijk-Dinther.

Antje Monteiro is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol Amneris in de succesvolle musical Aida. Ook kennen we haar als presentatrice van het KRO tv-programma ‘Het gevoel van…’ waarin Antje wekelijks met nationale- en internationele vedetten een muzikale reis maakte door een bepaald jaar.

De laatste jaren werkt Antje hard aan haar solo-carriere als zangeres. Haar singles ‘Sterker dan ooit’ en ‘Je kent me’ zijn succesvolle liedjes geworden die worden ondersteund door verschillende radiostations.
De komende periode staat er veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen in het theater met de Musical “Crazy Shopping”.
Van 15 juli 2010 t/m 9 januari 2011 te zien in de grote theaters. Wereldpremière in Koninklijk Theater Carré op 1 augustus 2010. Voor meer informatie: www.stardusttheatre.com

Tribe Management verzorgt o.a het management van: Frans Duijts, JURK!, ALEX, Tim Douwsma en Grad Damen. Verder is Tribe organisator van onder andere strandfestival Zand en Vrienden van Amstel Live.

Antje Monteiro is te boeken via:  www.tribeboekingen.nl

Antje Monteiro kiest voor Tribe